pühapäev, 13. märts 2011

Pitsasaiad


Tere pühapäeva õhtupooolikut!

Siiri küpsetas meile täna pitsasaiu.

25g pärmi
soola-suhkrut
2,5dl käesooja piima
törts õli
6-7dl jahu
basiilikut-oreganot

Taigen:

Pane piim sooja. Pärmile lisa veidi suhkrut ja lagunda ära. Lisa soe piim, õli, maitseained. Sega juurde jahu. Sõtku kuni tainas poti küljest lahti lööb. Pane pooleks tunniks sooja kohta kerkima.

Saiad:

Rulli taigen ristküliku-kujuliseks, määri peale tomatipasta. Laota sink-juust laiali. Keera rulli ja lõika tükkideks.
Küpseta 200 C juures kuldpruuniks.

0 Kommentaarid:

  © Blogger template 'Minimalist C' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP